Przepyszne, chrupiące kulki ryżowe z delikatnym, topionym serem w środku. Potrawa idealna dla dzieci, aczkolwiek zachwyca również i dorosłych. Ryżowe kulki z serem mozzarella Składniki na Ryżowe kulki z serem mozzarella: - 1 szklanka ryżu - 1 szklanka wody - 1 opakowanie sra mozzarella w mini kulkach - 2 jajka - 3 łyżki mąki - sól i pieprz - olej do smażenia Przygotowanie Ryżowych kulek z serem mozzarella. Ryż gotujemy tak, aby był klejący czyli; Ryż dokładnie płuczemy i zalewamy go szklanką wody. Gotujemy przez 10 minut na średnim ogniu, pod przykryciem, co jakiś czas mieszając, potem palnik zmniejszamy na …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2019/05/ryzowe-kulki-z-serem-mozzarella.html