Pasta jajeczna z rzodkiewką.

Śniadania
24.05.2022 9:47
Pasta jajeczna z rzodkiewką.

Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna, tylko jajka i szczypiorek, ale żeby urozmaicić dodaje różne dodatki. Często robię właśnie z rzodkiewką. Do tego swojskie pieczywo i jestem w niebie. Kto zna mój blog trochę lepiej, to wie, że u mnie tylko swojskie pieczywo :) Zajrzyjcie do zakładki pieczywo i znajdźcie coś dla siebie:) Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo 6 średnich rzodkiewek (90 g.) 3 łyżki posiekanego szczypiorku 1 pełna łyżka majonezu 1 łyżeczka musztardy sól, pieprz Wykonanie: Jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i dodać do jajek. …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://agusiowesmakolyki.blogspot.com/2022/05/pasta-jajeczna-z-rzodkiewka.html