Chyba nie ma osoby, która nie przepadałaby za domowymi łakociami. Dzisiejszym ciasteczkom nie sposób odmówić. Delikatne, kruche, maślane, waniliowe a do tego proste w przygotowaniu. Serdecznie polecam! SKŁADNIKI (NA OK. 50 SZTUK) KRUCHE CIASTECZKA WANILIOWE - 300 g mąki pszennej - 200 g masła - 100 g cukru - 1 żółtko - 1 laska wanilii lub opakowanie cukru waniliowego - szczypta soli WSKAZÓWKI - Kruche ciasto można przechowywać w lodówce do 3-4 dni. Można je także zamrozić i przechowywać w zamrażarce przez około 2 miesiące. - Aby ciasto było naprawdę kruche, w czasie przygotowywania powinno mieć jak najmniej kontaktu z …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lagrandepiccolacuoca.com/kruche-ciasteczka-waniliowe/