Pasta z tuńczyka, ogórków kiszonych i selera naciowego

Śniadania
03.03.2022 19:15
Pasta z tuńczyka, ogórków kiszonych i selera naciowego

SKŁADNIKI: 2 puszki tuńczyka w kawałkach (w oleju) 2 łodygi selera naciowego 3 ogórki kiszone 1/2 czerwonej cebuli 1/4 szklanki jogurtu greckiego 1 łyżka musztardy Dijon 1 łyżka majonezu 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Do miski wkładamy odsączonego tuńczyka, dodajemy posiekane łodygi selera, pokrojone w małą kostkę ogórki i cebulę oraz jogurt, majonez, musztardę i natkę pietruszki. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy. Podajemy z pieczywem lub grzankami. Etykiety: kanapki, kolacja, lunch, ogórki kiszone, pasta, przekąski, sałatka, sałatki, seler naciowy, śniadanie, tuńczyk

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://qchniapoprostu.blogspot.com/2022/03/pasta-z-tunczyka-ogorkow-kiszonych-i.html