Doskonały – sernik dyniowo-klonowy jest po prostu doskonały. Świetne połączenie smaków, delikatna konsystencja, wszystko tu do siebie pasuje. Uwaga: szklanka 200 ml SKŁADNIKI NA SPÓD: 1 paczka (100 g) biszkoptów, ulubionych SKŁADNIKI NA MASĘ SEROWĄ: 500 g twarogu (może być z wiaderka) 2/3 szklanki cukru brązowego 125 ml syropu klonowego 180 ml kwaśnej śmietany 12% PRZYGOTOWANIE: Twaróg miksuję z cukrem i cukrem waniliowym, dodaję syrop klonowy, śmietanę i cynamon. Następnie po jednym jajku i puree z dyni. Śmietankę ubijam i dodaję do masy serowej. Całość mieszam już delikatnie łopatką. Tortownicę 20-22 cm wykładam biszkoptami, na biszkopty wykładam masę serową. Górę …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.slodkisentyment.pl/sernik-dyniowo-klonowy/