Pyszne i sycące, idealne na konkretny obiad. Farsz przygotujecie błyskawicznie ,nie trzeba go obsmażać czy gotować, surowy dajemy do pierogów. Podaje moje pierożki polane masełkiem i podsmażoną na nim cebulką. Pychotka, polecam na farsz: - 35 dag mielonej wołowiny - 35 dag mielonej karkówki - pół cebuli, - ząbki czosnku, - 1/3 szkl bulionu - 1 jajko, - majeranek, - sól i pieprz dodatkowo: Przygotowanie: Zaczynamy od zagniecenia ciasta na pierogi z podanych składników. gotowe ciasto powinno być mięciutkie i elastyczne. przekładamy ciasto na podsypaną mąką stolnicę i nakrywamy je miską szklaną i pozwalamy mu kilka minut odpocząć. W międzyczasie …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.swojskiejedzonko.com/2022/02/pierogi-z-surowego-miesa.html