PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z PASZTETEM . PASZTECIKI CZY TO DROŻDŻOWE , KRUCHE , CZY Z CIASTA FRANCUSKIEGO DOSKONALE PASUJĄ DO CZYSTYCH, CZY TEŻ KREMOWYCH ZUP. ZAZWYCZAJ NA ŚWIĄTECZNYM STOLE POJAWIA SIĘ BARSZCZ CZERWONY LUB ZUPA GRZYBOWA. I DZISIAJ WŁAŚNIE DO BARSZCZU PACHNĄCEGO ZAKWASEM Z BURAKÓW, LISTKAMI LAUROWYMI, ZIELEM I CZOSNKIEM PODAŁAM PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z PASZTETEM. MOŻNA DO ZUPY PODAĆ GROSZEK PTYSIOWY, DOMOWE GRZANKI LUB W WERSJI BARDZIEJ EFEKTOWNEJ WŁAŚNIE PASZTECIKI. PRZYZNAĆ TRZEBA, ŻE WYGLĄDAJĄ I SMAKUJĄ ŚWIETNIE! JAK TO BYWA Z PASZTECIKAMI, ZAZWYCZAJ MAJĄ SMACZNY FARSZ, WYPEŁNIONE SĄ GRZYBAMI, CEBULĄ, KAPUSTĄ. DO WIGILIJNEGO BARSZCZU POLECAM PRZYGOTOWAĆ FARSZ …