Ostatnio coraz częściej zajadamy się tego typu potrawkami. Nie są jakoś mocno pracochłonne, nie mamy tutaj dużo składników, które wymagają wcześniejszego przygotowania/pokrojenia. To co trzeba pokroić to mięso i pieczarki oraz tę niewielką ilość fasolki. Pieczarki kroję na pół lub na ćwiartki, co nie zajmuje dużo czasu, choć ja wykorzystuję takie malusie sztuki. Plusem również jest to, że całość przygotowuje się na jednej patelni. Pieczarki co prawda piekę w piekarniku, ale jeśli go nie masz, lub nie chcesz go używać, możesz podsmażyć je na patelni razem z mięsem. Całość jest bardzo smaczna i mówię to ja, osoba, która za daniami …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://smakinatalerzu.pl/2021/10/05/kaszotto-z-kurczakiem-pieczarkami-i-fasolka-szparagowa/