Schab gotowany w majonezie dziesięciominutowy – soczysty i mięciutki

Milena
Przekąski
15.09.2021 15:56
Schab gotowany w majonezie dziesięciominutowy – soczysty i mięciutki

Schab gotowany w majonezie, tak zwany 10 minutowy, to pyszna, delikatna i mięciutka domowa wędlina na kanapki. Co prawda nie robi się go w 10 minut, jak sugeruje nazwa, która odwołuje się tylko do czasu gotowania, ale i tak warto poświęcić swój czas, żeby go przygotować, gdyż jest niezrównany w smaku i o wiele zdrowszy od sklepowych wędlin. Przepis jest bardzo prosty i nie ma z nim wiele pracy, nieco kłopotliwy może być jedynie czas jaki mięso musi odstać w wodzie z przyprawami, gdyż schabu nie można jeść od razu po gotowaniu. Zamiast schabu w ten sam sposób możecie zrobić …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://e-przepisykulinarne.pl/2021/09/schab-gotowany-w-majonezie-dziesieciominutowy-soczysty-i-mieciutki/