Kark�wka z sosie cebulowo- chiDskim Delikatne, aromatyczne miso z kark�wki wieprzowej z dodatkiem cebuli i pieczarek z nutk smaku chiDskiego, to doskonaBa propozycja na sobotni obiad. Czas przygotowania 80 minut 8 porcji SkBadniki: �1kg kark�wki wieprzowej �6 szt. cebul �1 kg pieczarek �62 g zupy cebulowej w proszku �27 g Fix do potraw chiDskich �750 ml wody �S�l �Pieprz �Olej do sma|enia Spos�b przygotowania: 1.Miso myjemy, osuszamy, kroimy w dwu centymetrowe plastry. Doprawiamy pieprzem oraz sol. 2.Na patelni rozgrzewamy olej i podsma|amy miso z ka|dej strony. Nastpnie ukBadamy w naczyniu |aroodpornym. 3.Cebule obieramy, kroimy w kr|ki i szklimy na rozgrzanym …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarnachwila.blogspot.com/2021/07/karkowka-z-sosie-cebulowo-chinskim.html