Zapiekane pomidory pod ziołową panierką

Zapiekane pomidory pod ziołową panierką

Zapraszam Was na gratin z pomidorów, czyli zapiekane pomidory pod ziołową panierką. Jest to jedna z włoskich przystawek, która pojawia się na naszym stole bardzo często i chyba nigdy nie znudzimy się jej smakiem. Do tego jest bardzo prosta i szybka w przygotowaniu. Przystawka idealna na letnią kolację do kieliszka schłodzonego wina. Polecam serdecznie! Na koniec chciałabym polecić Wam kolejne przepisy na pieczone warzywa w panierce, między innymi pieczone szparagi i frytki z cukinii. Smacznego!

 https://lagrandepiccolacuoca.com/zapiekane-pomidory-pod-ziolowa-panierka/
Zdjęcie profilowe La grande e la piccola cuoca
La grande e la piccola cuoca

Mam na imię Magda i jestem autorką bloga https://lagrandepiccolacuoca.com/

Polecane