Sernik bez spodu łatwy i tani

Jolanta

Ciasta

April 27, 2021, 9:40 a.m.

Sernik bez spodu łatwy i tani

Sernik bez spodu łatwy i tani, łyżką mieszany. Sernik jest bez spodu, gdyż spód nie jest potrzebny. Podczas pieczenia rośnie wysoko, podczas studzenia równo opada, po upieczeniu jego struktura jest luźna, ale taki ma być w lodówce osiągnie odpowiednią konsystencję! Najlepszy jest na drugi dzień po upieczeniu. To kolejny mój sernik bez spodu, o idealnym serniku bez tłuszczu i mleka pisałam tutaj. Upiekłam ten prosty sernik bez spodu z samego rana, po południu go dokończyłam, gdyż sernik musiał swoje odstać w lodówce aby stał się zwarty, jest boski, kremowy i każdy z nim sobie poradzi. Do tego sernika nie ubija …

damsko męskie spojrzenie na kuchnię

damsko męskie spojrzenie na kuchnię

Jolanta