Ceviche z halibuta z mango i avocado

Kasia
Przekąski
29.03.2021 12:55
Ceviche z halibuta z mango i avocado

Ostatnio towarzyszą nam meksykańskie rytmy, a wszystko to za sprawą naszych gości. Dziś, króluje cudownie delikatna biała ryba jaką jest halibut, zatem przygotowaliśmy ceviche. Przystawka idealna na imprezę, świeża, kolorowa, którą podajemy z tortillą lub plackami g świeżego halibuta 1 mango 1 avocado 1 mała czerwona cebula 0,5 małej papryczki chilli garść świeżej kolendry sok z 2 limonek i cytryny sól do obrabiamy filet, ściągamy skórę i sprawdzamy czy nie zostały w nim ości. Filet kroimy w małą kosteczką 1-2 cm, umieszczamy w misce. Do ryby dodajemy wyciśnięty sok z cytryny i 2 limonek. Mieszamy, przykrywamy i wkładamy do lodówki …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://niezlymlynek.blogspot.com/2021/03/ceviche-z-halibuta-z-mango-i-avocado.html