Składniki na rybę z warzywami pieczoną w papilotach (4 paczki): 4 duże (około 200 g jeden) filety rybne z dorsza lub innej ulubionej ryby niewielka cukinia około 200 g pomidorków koktajlowych niewielka czerwona papryka 2 łyżki soku z cytryny sól, pieprz, tymianek Przygotowanie Filety rybne jeśli są mrożone, najpierw całkowicie odmrażamy na ręczniku papierowym, który pochłonie nadmiar wody. Ryba z warzywami pieczona w papilotach to zdrowe, pyszne i lekkie danie w sam raz na błyskawiczny obiad. Potem wystarczy tylko rybę i warzywa upiec w piekarniku zawinięte w paczki z papieru do pieczenia. Na środku każdego z nich układamy filet z ryby, trochę cukinii, papryki i kilka pomidorków. Papier do pieczenia zawijamy w cukierki i takie paczuszki przekładamy na blaszkę i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 C. Cukinię kroimy w półplastry, paprykę w paski.