A co powiecie na moją wersję, schabowe w pysznym sosie? 8 porcji 30 minut czas przygotowania Składniki: · ½ kg schabu · 1 cebula · ½ kg pieczarek · 4 łyżki musztardy sarepskiej · 5 łyżek ketchupu pikantnego · Bułka tarta do panierki · 2 jajka całe · Olej do smażenia · ½ szk. Sposób przygotowania: 1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, każdy kawałek mięsa kroimy na 4 części, doprawiamy solą oraz pieprzem. 2. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. śmietany 12 % · Pieprz · 3. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarnachwila.blogspot.com/2020/12/mini-schabowe-w-pysznym-sosie.html