Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i ogórkiem konserwowym - składniki: - 1 kapusta pekińska (około 800g) - 1 papryka czerwona - 3 ogórki konserwowe - 1 mała cebula czerwona - 1 pęczek szczypiorku - 1 łyżka octu jabłkowego - 3 łyżki oleju - przyprawy: sól, pieprz, cukier Jak zrobić surówkę z kapusty pekińskiej z papryką i ogórkiem konserwowym? - Kapustę pekińską oczyść, osusz i drobno pokrój. Pyszna, idealna do obiadu surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem papryki, ogórków konserwowych, czerwonej cebuli i szczypiorku. Polecam Ci również inne przepisy na surówki z kapusty pekińskiej:
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://slodkoslonepichcenie.blogspot.com/2020/10/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-papryka.html