Zrobicie je w 20 min a po 2- 3 godzinach w lodówce można wcinać .Polecam Masa cappuccino: - 500 ml śmietanki kremówki - 250 g mascarpone - 3 łyżki cukru pudru - 2 łyżeczki żelatyny - 4 łyżki kawy cappuccino u mnie waniliowej( może być również śmietankowe) Do miski robota wlewamy 500ml śmietanki kremówki, dodajemy mascarpone i cukier puder i ubijamy na sztywno.pierwsza szklankę z żelatyną wstawiamy na 20 sekund do mikrofali żeby się rozpusciła, następnie dodajemy do niej łyżkę już ubitej masy żeby ją zahartować mieszamy i wlewamy z powrotem do ubitej masy, dodajemy również 4 łyżki kawy cappuccino w proszku, miksujemy jeszcze odrobinę do połączenia się składników. Zobaczcie krótki film jak zrobić to ciasto krok po kroku 👇👇👇👇 2 łyżki kawy cappuccino rozpuszczamy w 2 szklankach wrzątku i odstawiamy na kilka minut żeby przestygła. Dodatkowo : - Ok 300 g biszkoptów podłużnych - 2-3 łyżki kawy cappuccino waniliowej do posypania wierzchu - 2 łyżki kawy cappuccino waniliowej do naliczenia biszkoptów Przygotowanie: Na masę śmietankową: - 500 ml śmietanki kremówki - 250 g mascarpone - 3 łyżki cukru pudru - 2 łyżeczki żelatyny