Placuszki bananowe z nadzieniem 1 porcja (2 placuszki, ok. 500 kcal) czas przygotowania: ok. 25 minut (+godzina na wyrośnięcie ciasta i smażenia) koszt: ok. 2.70 zł Składniki: 25 g banana 45 ml ciepłej wody 1 łyżeczka surowych drożdży 90 g mąki pszennej szczypta soli 65 g dżemu Wykonanie: Banana blendujemy z wodą i mieszamy z drożdżami. Banana pancakes with filling 1 serving (2 pancakes, 500 kcal) time of preparation: 25 minutes (+one hour for the dough to rise and frying) Ingredients: 25 g banana 45 ml warm water 1 teaspoon raw yeast 90 g wheat flour pinch of salt 65 g of jam Instructions: Blend the banana with water and mix with yeast. A co powiecie na bananowe placuszki/chlebek/pączki z 3 składników, z patelni 😉 Wykładamy na nieprzywierającą, rozgrzaną patelnię, przykrywamy i smażymy na małym ogniu ok. 10 minut. Lay out on a non-stick, hot frying pan, cover and fry on low heat for about 10 minutes. After this time, repeat the same on the other side (6 minutes). Let it stand for 40 minutes to rise. Divide into two parts, gently roll out, put out a spoon of jam and roll the edges. Form a ball, gently flat it by hand. Po tym czasie powtarzamy to samo na drugiej stronie (6 minut). Jeżeli znajdziecie u siebie jakieś czarniejące banany to wiecie co z nimi zrobić🍌…