Gulasz z botwinką i ryżem

Obiad
15.05.2020 14:12
Gulasz z botwinką i ryżem

Beetroot stew with rice 3 servings (1 has 540 kcal) time of preparation: 25 minutes (+35 minutes of cooking) Ingredients: 150 g rice 750 ml vegetable broth 4 medium-sized potatoes 300 g tomato passata or canned tomatoes 2 carrots 180 g of green peas 140 g coconut milk 1 bunch of chard 1/2 white onion 40 g plant yogurt bunch of dill bunch of parsley 3 garlic cloves 1/4 lemon juice 1 teaspoon curry 1/2 teaspoon garam masala spices (optional) slice of grated fresh ginger salt and pepper to taste Instructions: Cook the rice according to the instructions on the package. czas przygotowania: ok. 25 minut (+35 minut gotowania) koszt: ok. 5.60 zł Składniki: 150 g ryżu 750 ml bulionu warzywnego 4 średniej wielkości ziemniaki 300 g passaty pomidorowej lub pomidorów z puszki 2 marchewki 180 g zielonego groszku 140 g mleczka kokosowego 1 pęczek botwinki 1/2 cebuli białej 40 g jogurtu roślinnego pęczek koperku pęczek natki pietruszki 3 ząbki czosnku sok z 1/4 cytryny 1 łyżeczka curry 1/2 łyżeczki przypraw garam masala (opcjonalnie) plaster startego świeżego imbiru sól i pieprz do smaku Wykonanie: 🤔 Często dostaję od Was zdjęcia i informacje, że smakowało😍 To miód na moje serce😁 Gulasz z botwinką i ryżem 3 porcje (1 ma ok. 540 kcal) Fry diced onion in a little bit of oil (for about 5 minutes). Then add diced potatoes, carrots and garlic (fry for about 5 minutes). Zalewamy je bulionem, dodajemy starte na tarce buraczki z botwinki i gotujemy ok. 20 minut. Pour with broth, add grated beetroot and cook for about 20 minutes. After this time, add chopped beetroot leaves and stems, peas, herbs, lemon juice and all spices.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/gulasz-z-botwinka-i-ryzem/