Spring rolls z ryżem w sosie teriyaki

Obiad
15.04.2020 17:51
Spring rolls z ryżem w sosie teriyaki

Spring rolls with rice in teriyaki sauce 2 servings (1 has 600 kcal) time of preparation: 25 minutes (+15 minutes of cooking) Ingredients: 200 g rice 6 pieces of rice paper 30 g plantbased yogurt 2 tbsp rice vinegar 10 g sugar or maple syrup salt to taste 6 strips of fresh cucumber teriyaki sauce: 50 g soy sauce 10 g maple syrup 10 g rice vinegar 10 g oil grated ginger slice 20 g sesame, horseradish and chives for serving Instructions: Boil rice in 600 ml of water according to the directions on the packaging (not in the bag!). Add yogurt, vinegar, sugar, salt and set aside to cool down. Soak rice paper in water for about 10-15 seconds and then put it on a smooth surface. IPut rice in the middle and a slice of cucumber. czas przygotowania: ok. 25 minut (+15 minut gotowania) koszt: ok. 3.10 zł za porcję Składniki: 200 g ryży 6 kawałków papieru ryżowego 30 g jogurtu roślinnego 2 łyżki octu ryżowego 10 g cukru lub syropu klonowego sól do smaku 6 pasków świeżego ogórka sos teriyaki: 50 g sosu sojowego 10 g syropu klonowego 10 g octu ryżowego 10 g oleju starty plaster imbiru 20 g sezamu, chrzan i szczypiorek do podania Wykonanie: 😍 Wiem, że to pewnie dla wielu osób ten przepis to profanacja profanacja😂, ale zamarynowany ryż ze świeżym ogórkiem, zawinięty w papier ryżowy i podany z sosem teriyaki oraz chrzanem naprawdę daje radę😁🙌🍙🍚 Spring rolls z ryżem w sosie teriyaki 2 porcje (1 ma ok. 600 kcal) Papier ryżowy zamaczamy w wodzie na jakie 10-15 sekund po czym wykładamy na gładką powierzchnię. Składniki na sos teriyaki gotujemy w rondelku ok. 10 minut. Ryż gotujemy w 600 ml wody wg wskazówek na opakowaniu (nie w woreczku!).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/spring-rolls-z-ryzem-w-sosie-teriyaki/