Kotlety z kapusty i ciecierzycy

Obiad
27.03.2020 9:56
Kotlety z kapusty i ciecierzycy

Cutlets with cabbage and chickpeas 3 servings (1 has 370 kcal) time of preparation: 15 minutes (+10 minutes of cooking) Ingredients: 150 g cabbage 150 g chickpeas 100 g tofu 60 g dried tomatoes 40 g cashews 30 g of oil 10 g chia 10 g semolina 1 bunch of chives bunch of parsley 2 garlic cloves optional 1/2 teaspoon dried mint salt and pepper to taste Instructions: Chop the cabbage. koszt: ok. 3.30 zł za porcję Składniki: 150 g kapusty pekińskiej 150 g ciecierzycy 100 g tofu 60 g suszonych pomidorów 40 g orzechów nerkowca 30 g oliwy 10 g chia 10 g kaszy mannej 1 pęczek szczypiorku pęczek natki pietruszki 2 ząbki czosnku opcjonalnie 1/2 łyżeczki suszonej mięty sól i pieprz do smaku Wykonanie: Kapustę szatkujemy drobno. Koniecznie do spróbowania😁 Kotlety z kapusty i ciecierzycy 3 porcje (1 ma ok. 370 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut (+10 minut gotowania) Add cabbage, finely chopped onion with chives, parsley, chia, semolina and spices. Form the cutlets, coat in semolina and fry in oil for 4-5 minutes on both sides.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/kotlety-z-kapusty-i-ciecierzycy/