Fasolka po bretońsku z ziemniakami.

Joanna
Obiad
11.02.2020 16:23
Fasolka po bretońsku z ziemniakami.

Składniki: 500 g białej fasoli Jaś 400 g mięsa gulaszowego 200 g wędzonej kiełbasy 200 g wędzonego boczku 6 średnich ziemniaków 1 duża cebula 2 marchewki 2 listki laurowe 3 ziela angielskie 2 łyżki koncentratu pomidorowego 750 ml passaty pomidorowej sól i pieprz do smaku 1 łyżka majeranku 4 łyżki mąki pszennej olej do smażenia Przygotowanie: To danie jednogarnkowe lubią bardziej mężczyźni, ale ja też od czasu do czasu bardzo lubię zjeść taki talerz fasolki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://slodkoslodka.pl/2020/02/fasolka-po-bretonsku-z-ziemniakami/