Leczo z masłem orzechowym

Obiad
24.01.2020 10:10
Leczo z masłem orzechowym

Leczo z masłem orzechowym 2 porcje (1 ma ok. 265 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut (+20 minut gotowania) koszt: ok. 5 zł za porcję Składniki: 1 łyżka oleju lub oliwy 1 cebula 2 sparzone i obrane ze skórki pomidory 1 papryka czerwona 1 duża cukinia (lub 2 małe) 1 papryczka chili 125 g passaty pomidorowej 30 g masła orzechowego ulubione zioła (bazylia, oregano, majeranek, estragon) Wykonanie: Na oleju podsmażamy cebulę do zeszklenia (ok. 5 minut). Stew with peanut butter 2 servings (1has 265 kcal) time of preparation: 15 minutes (+20 minutes of cooking) Ingredients: 1 tablespoon of oil or olive oil 1 onion 2 tomatoes (peeled) 1 red pepper 1 large zucchini (or 2 small) 1 chili pepper 125 g tomato passata 30 g peanut butter favorite herbs (basil, oregano, marjoram, tarragon) Instructions: Fry the onion with oil (for about 5 minutes). Całość zalewamy passatą, dodajemy masło orzechowe, zioła i dusimy ok. 10 minut. Pour the whole with passata, add peanut butter, herbs and stew for about 10 minutes.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/leczo-z-maslem-orzechowym/