Arabic pizza 2 servings (1 has 580 kcal) time of preparation: 30 minutes (+20 minutes of cooking) Ingredients: cake: 200 g wheat flour 1 teaspoon dry yeast 1 teaspoon of sugar pinch of salt 120 ml of water 1 tablespoon of oil stuffing: 80 g canned chickpeas tomato 10 g pine nuts 1 tablespoon of oil 1 tsp tahini 1 clove of garlic 1/4 lemon juice 1 onion parsley a few ginger slices 2 pinches of coriander seeds 1 teaspoon smoked paprika 1/2 teaspoon garam masala spice chili and salt to taste salad: tomato a 200 g mąki pszennej 1 łyżeczka suchych drożdży 1 łyżeczka cukru szczypta soli 120 ml wody 1 łyżka oliwy farsz: 80 g ciecierzycy z puszki pomidor 10 g orzeszków pini 1 łyżka oliwy 1 łyżeczka tahini 1 ząbek czosnku sok z 1/4 cytryny 1 cebula natka pietruszki parę plastrów imbiru 2 szczypty ziaren kolendry 1 łyżeczka papryki wędzonej Polecam wegańską🌱, arabską pizzę💚! Arabska pizza 2 porcje (1 ma ok. 580 kcal) czas przygotowania: ok. 30 minut (+20 minut gotowania) koszt: ok. 2.20 zł za porcję Składniki: ciasto: 1/2 łyżeczki przyprawy garam masala chili i sól do smaku sałatka: pomidor parę plastrów czerwonej cebuli 1 łyżka oliwy sól i pieprz do smaku Wykonanie: Mąkę mieszamy z solą, cukrem i drożdżami. few slices of red onion 1 tablespoon of oil salt and pepper to taste Instructions: Mix the flour with salt, sugar and yeast. Na oliwie podsmażamy wszystkie składniki na farsz (jeśli będzie przywierać do patelni, dolewamy wody) i dusimy ok. 10 minut.