Roladki Suprajski

Beata
Obiad
23.10.2019 12:35
Roladki Suprajski

Sól · Bułka tarta do panierki · 2 jajka · Mąka pszenna do panierki · 10 dag sera żółtego · 2 łyżki ketchupu Składniki: · ½ kg schabu · Cebula · Olej do smażenia · Pieczarki · Papryka · 7. Panierujemy najpierw w mące, następnie w roztrzepanym widelcem jajku i na koniec w bułce tartej. Sposób przygotowania: 1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. 4. Z papryki usuwamy nasiona, drobno kroimy łączymy z grzybami, prużymy aż warzywa będą miękkie. 5. Każdy kawałek mięsa smarujemy cienko ketchupem i układamy po kawałku sera oraz trochę farszu grzybowego.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2019/10/roladki-suprajski.html