Żeberka pieczone w ketchupie

Kasia
Obiad
11.10.2019 12:39
Żeberka pieczone w ketchupie

starta na tarce cebula 1-2 ząbki czosnku PRZYGOTOWANIE: Żeberka kroimy na kawałki,solimy,posypujemy pieprzem i papryką słodką,odstawiamy na 1-2 godzinki żeby przeszły ,po tym czasie,wrzucamy je na wrzątek i gotujemy 20 min. od zagotowania. ⇓⇓⇓ SKŁADNIKI: 1,3 kg żeberek wieprzowych sól,pieprz i papryka słodka na sos: 0,5 szkl.ketchupu łagodnego 0,5szkl.oleju 0,5 szkl.sosu sojowego 3 łyżki dżemy brzoskwiniowego 1

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.swojskiejedzonko.com/2014/01/zeberka-w-ketchupie.html