Powiem Wam, że ciekawe i smaczne :-) Kotleciki z tuńczyka: 2 puszki tuńczyka w sosie własnym 1 średnia cebula 1/2 pęczka natki pietruszki 2 jajka M +2 do panierki 1/2 łyżeczki słodkiej papryki 4 łyżki mąki pszennej sól pieprz bułka tarta Nowe produkty Knorr są skomponowane w 100% z naturalnych składników, mają wegetariański skład, są proste i szybkie w przygotowaniu, ponieważ kasze zostały poddane wstępnej obróbce i wystarczy tylko 15 minut na ich przygotowanie, a z jednej torebki wyjdzie 3 porcje. Nabierać porcje masy, w rękach formować kotleciki, i najpierw obtaczamy w jajku a później w bułce tartej. 3. Na jednym talerzyku rozbić jajka, na drugi wysypać bułkę tartą. Do miski dać tuńczyka, zeszkloną cebulę, natkę pietruszki, 2 jajka, mąkę, paprykę i sól, wymieszać. Smażymy na rozgrzanym oleju na rumiany kolor.