· Kilka plastrów boczku wędzonego · 5 ogórków kiszonych · ½ kg pieczarek · Musztarda francuska · 2 łyżki musztardy sarepskiej · 2 łyżki sosu sojowego · ½ szk. Składniki: · 1 kg schabu · Sól · Pieprz · Olej do smażenia śmietany 18 % · Mąka pszenna do obtoczenia Sposób przygotowania: 1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Na każdy kawałek mięsa, kładziemy, bo plasterku boczku oraz po jednej części ogórka przekrojonego wzdłuż na cztery kawałki. Zrazy w pysznym sosie musztardowym Roladki ze schabu w aromatycznym, pieczarkowym sosie. 5. Na patelni, prużymy na rozgrzanym oleju pokrojone pieczarki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarnachwila.blogspot.com/2019/08/zrazy-w-pysznym-sosie-musztardowym.html