Robiłam w formie o wymiarach 35 cm x 23 cm. Składniki: na ciasto kruche 4 szklanki maki pszennej 1/2 szklanki cukru 3 jajka 200g margaryny 4 łyżki miodu 1 łyżeczka sody na warstwę orzechową 400 g posiekanych orzechów włoskich 3 łyżki masła 2 łyżki cukru 3 łyżki miodu na masę 1 budyń śmietankowy 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1 łyżka mąki pszennej 3 szklanki mleka 4 łyżki cukru dodatkowo 1 puszka kajmaku Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto kruche. Z budyniu, mąki pszennej, ziemniaczanej, mleka i cukru ugotować budyń, jeszcze ciepły wyłożyć na kruche ciasto, całość przykryć kolejnym blatem ciasta, posmarować kajmakiem (można go delikatnie podgrzać aby było łatwiej go rozprowadzić) przykryć ciastem z warstwą orzechową. Masę orzechową wyłożyć na ostatnie ciasto i upiec.