Pierogi z bobem

Obiad
20.07.2019 10:18
Pierogi z bobem

Dumplings with broad bean 2 servings (1 has 600 kcal) time of preparation: 40 minutes (+40 minutes of cooking) Ingredients: stuffing: broad beans 150 g 1 onion 1 clove of garlic 75 g of tomato puree 50 g of smoked tofu juice form 1/2 of lemon 1 tablespoon of cooking oil 1/3 teaspoon of nutmeg Salt and pepper to taste dough: 150 g of wheat flour 10 g of wholemeal flour pinch of salt 65 ml of warm plantbased milk 20 g of oil for serving: clove of garlic 30 g of spinach a pair of cherry tomatoes 4 tablespoons of oil salt and pepper to taste Instructions: Cook the broad beans for about 20 minutes and then peel it. Fry the onion with the olive oil. bób 150 g 1 cebula 1 ząbek czosnku 75 g przecieru pomidorowego 50 g tofu wędzonego sok z 1/2 cytryny 1 łyżka oliwy do smażenia 1/3 łyżeczki gałki muszkatołowej Sól i pieprz do smaku ciasto: 150 g mąki pszennej 10 g mąki pełnoziarnistej (albo więcej zwykłej) szczypta soli 65 ml ciepłego mleka roślinnego 20 g oleju do podania: ząbek czosnku 30 g szpinaku parę pomidorków koktajlowych 4 łyżki oleju sól i pieprz do smaku Wykonanie: Pierogi z bobem 2 porcje (1 ma ok. 600 kcal) czas przygotowania: ok. 40 minut (+40 minut gotowania) koszt: ok. 3,10 zł za porcję Składniki: farsz: Then blend all the ingredients for the stuffing. Knead the dough for dumplings (first mix the flour, salt and milk, and after initial mixing add oil). Na oleju podsmażamy chwilę posiekany czosnek, a następnie dodajemy szpinak, pomidorki, doprawiamy i wykładamy na pierogi. Bób gotujemy ok. 20 minut, a następnie obieramy z łupinek. Fry the chopped garlic with oil for a moment, then add spinach, tomatoes, season and serve with dumplings. Przyrządziłam z niego farsz do pierogów z dodatkiem tofu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rabarbarowo.pl/pierogi-z-bobem/