Zapiekanki ze szpinakiem

Zapiekanki
27.03.2019 15:20
Zapiekanki ze szpinakiem

Składniki /2 porcje: – 250 g liści szpinaku– 1 ząbek czosnku– 1 mała cebula– 50g mozzarelli lub innego sera– około 75g sera feta– starta gałka, sól i czarny pieprz do smaku– 2 bułki pszenne– ½ łyżki masła lub oleju Przygotowanie: Cebule obrać i drobno posiekać. Dodać umyte liście szpinaku, wymieszać, aż woda, która zacznie się wydzielać odparuje. Bułkę przekroić na pół, wyjąć trochę miękkiego wnętrza i podpiec w piekarniku, około 5 minut. Nałożyć farsz ze szpinaku i fety, posypać ulubionym serem lub mozzarellą.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.i-lovelife.pl/kuchnia/zapiekanki-ze-szpinakiem/