Składniki: 1 opakowanie markizów Blacky Cukry Nyskie 2,5 łyżki masła 3 łyżki budyniu waniliowego (u mnie z cukrem trzcinowym) około 1 i 1/4 szklanki mleka 3 łyżeczki dżemu truskawkowego niskosłodzonego Deser przygotowałam w 3 foremkach do tarlaletek z wyjmowanym dnem 10 cm Przygotowanie: Markizy przekładamy do misy blendera z nożami. Czarne babeczki z budyniem – deser bez pieczenia Black friday, black weekend… A u mnie pyszne czarne babeczki bez pieczenia z budyniem i dżemem truskawkowym. Do garnuszka z grubszym dnem wlewamy niepełną szklankę mleka, gotujemy. Resztę mleka mieszamy dokładnie z budyniem (proszek). Jeśli tak jak ja lubicie desery bez pieczenia i czarne markizy, to koniecznie spróbujcie takich babeczek. Babeczki wyciągamy z lodówki.