Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Podgrzybki w śmietanie wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Grzyby teraz na topie, są już w lasach mimo, że w wielu regionach było sucho, to i tak znaleźć się coś da. Jeśli chcesz poznać to urządzenie zapraszam na stronę, na której znajdziesz więcej informacji na ten temat: Oczywiście przepisy są opisane tak by przygotować je bez korzystania z tego sprzętu, jednak ja nie lubię się męczyć, a on ułatwia mi pracę w kuchni. Potrzebne składniki - 500 g świeżych podgrzybków lub innych grzybów leśnych - 1 cebula - 100 ml śmietany 30% - 50 ml mleka - 1 łyżka masła klarowanego - sól (pieprz) - szczypta estragonu Jak wykonać przepis na - Podgrzybki w śmietanie