Brownie z czerwonej fasoli+

Fit
09.08.2018 16:12
Brownie z czerwonej fasoli+

Wszystko czego potrzeba to jedna miska, blender ręczny (z którym podróżujemy wszędzie podczas wakacji) i poniższe składniki: brownie z czerwonej fasoli Drukuj przepis na kwadratową foremkę 23x23 cm Składniki 2 puszki czerwonej fasoli bardzo starannie odsączonej i opłukanej 1 dojrzały banan 3 jajka 4 czubate łyżki gorzkiego kakao 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 6 łyżek ksylitolu (mniej lub więcej) 2 gorzkie czekolady 70%, roztopione (200g) 10 świeżych daktyli bez pestek 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki delikatnego oleju dodatkowo 2 łyżeczki rozpuszczalnej kawy do espresso Przygotowanie Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę. W związku z tym, że aktualnie jesteśmy w naszym ulubionym miejscu na ziemi, na naszej wsi i dysponujemy przenośnym, nieco zagadkowym piekarnikiem i dwupalnikową kuchnią, nasze jedzenie stało się cudownie proste i nieskomplikowane. Przepis na brownie z czerwonej fasoli okazał się idealny na nasze proste warunki, możnaby rzecz przepis kuloodporny! Jesteśmy bardzo kreatywni a gotowanie stało się jeszcze większą przygodą gdy na stole przy tarasie mieszamy ciasto (co drugi dzień pieczemy ciasta z różnymi owocami). Łatwiej będzie z pewnością w robocie kuchennym, ale uda się też używając blendera ręcznego, tylko pewnie trzeba trochę bardziej się natrudzić. Nie ma szans, aby ktoś się domyślił z czego jest zrobione. Gdy masa będzie już gładka i nie będzie kawałków fasoli, ciasto przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. W tym roku podczas wakacji nie ma nas prawie wcale w domu. Uciekamy z miejskich murów gdzie tylko możemy aby te upały nie męczyły nas za bardzo.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://dietetykrodzinny.com/brownie-z-czerwonej-fasoli/