SERNIKOBROWNIE Z CZERWONYMI PORZECZKAMI

Magdalena
Ciasta
13.07.2018 21:02
SERNIKOBROWNIE Z CZERWONYMI PORZECZKAMI

Jajka ubijamy mikserem razem z cukrem pudrem, następnie dodajemy rozpuszczoną czekoladę z masłem. Na końcu dodajemy przesianą mąkę zmieszaną z solą i mieszamy łyżką lub mikserem na małych obrotach. Jajka ubijamy mikserem z cukrem, a następnie dodajemy porcjami zmielony biały ser. Nie przerywając miksowania dodajemy mąkę ziemniaczaną, a na końcu rozpuszczoną białą czekoladę. Czekoladę łamiemy i rozpuszczamy razem z masłem na małym ogniu. Masa serowa: Białą czekoladę topimy w kąpieli wodnej, a następnie studzimy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/07/sernikobrownie-z-czerwonymi-porzeczkami.html