Tatar z tuńczyka na musie z awokado

Łukasz
Przekąski
11.07.2018 7:44
Tatar z tuńczyka na musie z awokado

Otóż jest to moja wariacja na temat boskiego ceviche z awokado i tuńczyka, które miałem okazję jeść rok temu w Lizbonie z najlepszym według mnie tatarem wołowym z jednej z wrocławskich restauracji, w której do mięsa dodają sos sojowy, odrobinę imbiru i całość posypują prażonym sezamem. Ten tatar z tuńczyka na musie z awokado chodził za mną już od dawna i ogromnie się cieszę, że już dziś mogę się z Wami podzielić przepisem! Tatara z tuńczyka zdecydowanie polecam w ciepłe letnie dni, kiedy nie chce nam się gotować: na przystawkę na 4 osób, albo obiad dla 2 będzie jak znalazł!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.food2.pl/2018/07/Tatar-z-Tunczyka-na-Musie-z-Awokado.html