Składniki : 1 opakowanie ciasta francuskiego 300 g Na krem waniliowy : 40 g budyniu z prawdziwą wanilią 2 łyżki cukru waniliowego 250 ml mleka 100 g margaryny Plama spółki Bielmar Na krem chałwowy : 3 łyżki pasty tahini 100 g margaryny Palma spółki Bielmar 1 łyżka cukru Na krem cytrynowy : 100 g margaryny Palma spółki Bielmar 30 g mleka w proszku skórka otarta z 1 cytryny Na żelkę : 200 ml wody brzozowej sok z połowy cytryny sok z 1 limonki 1 łyżka żelatyny namoczona w minimalnej ilości wody Na spód smarujemy galaretką wykładamy krem cytrynowy, przekładamy następnym kawałkiem ciasta wykładamy krem chałwowy, przekładamy ciastem , na wierzchu szprycujemy krem waniliowy. Żelatynę moczymy w wodzie następnie rozpuszczamy w mikrofali lub w kąpieli wodnej. Do wody brzozowej dodajmy oba soki z cytrusów i łączymy z żelatyną. Schładzamy. 3. Krem mleczno cytrynowy przygotowujemy w analogiczny sposób. Miękką margarynę ucieramy z cukrem a następnie łyżka po łyżce dodajemy budyń. Po ugotowaniu przekładamy go do miseczki i nakrywamy wierz folią spożywczą tak by folia stykała się z masą. Każdy z prostokątów dzielimy na 3 małe części. Margarynę ucieramy z cukrem dodajemy pastę tahini dokładnie mieszając. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st C na 13 minut nakrywając je papierem do pieczenia i nakrywając drugą formą. Dzień dziecka jest raz w roku, więc nie żałujcie sobie i dzieciom. Gotujemy budyń w podanej ilości mleka.