English version Sausage and young cabbage pasta (4 servings) Ingredients: 200 g of your favorite pasta, cooked according to the package directions 1 small head of young cabbage, shredded 2 large carrots, peeled and grated 1 leek, sliced 1/2 cup of chicken stock 200 g of sausage, diced 200 g smoked bacon, diced 100 g of mushrooms, cut into quarters oil for frying 1 teaspoon of smoked pepper, 1 teaspoon of dried thyme 150 ml of double cream salt, pepper Preparation: Preheat the medium saucepan with 3 tablespoons of oil, add the cabbage, leek and carrot and stir fry for 2-3 minutes. Składniki: 200 g ulubionego makaronu, ugotowanego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu 1 mała główka młodej kapusty, poszatkowana 2 duże marchewki, obrane i starte na tarce 1 por, pokrojony w plasterki 1/2 szklanki bulionu drobiowego 200 g kiełbasy, pokrojonej w kostkę 200 g wędzonego boczku, pokrojonego w kostkę 100 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki olej do smażenia 1 łyżeczka wędzonej papryki, 1 łyżeczka suszonego tymianku 150 ml śmietanki 36 % sól, pieprz Przygotowanie: Rozgrzej średni rondel z 3 łyżkami oleju, włóż kapustę, pora i marchewkę i podsmaż przez 2-3 minuty. Stir in pasta, bacon, sausage and mushrooms into the cabbage ans serve! Preparation TC: Add 3 tablespoons of oil into a bowl fitted with a stirrer, add the cabbage, leek and carrot and start Slow Cook P1 program for 3 minutes. Przygotowanie TC: Do misy wyposażonej w mieszadło wlej 3 łyżki oleju, włóż kapustę, pora i marchewkę i uruchom program Slow Cook P1 na 3 minuty. Na koniec dodaj śmietankę, dopraw, papryką, tymiankiem i solą i pieprzem do smaku i uruchom Program Slow Cook P1 na 3 minuty. Next add the cream, season with paprika, thyme and salt and pepper to taste and start the Slow Cook P1 program for 3 minutes. Dodaj bulion, dopraw solą i pieprzem i uruchom program Slow Cook P2 na 20 minut, lub aż warzywa zmiękną. In the meantime, heat frying pan on medium heat, add sausage, bacon and mushrooms and cook until browned. In the meantime, heat frying pan on medium heat, add sausage, bacon and mushrooms and cook until browned. Dodaj bulion, dopraw solą i pieprzem, przykryj i duś przez około 20 minut, lub aż warzywa zmiękną, mieszając od czasu do czasu.