Nic w tym dziwnego, bo przecież co może być lepszego od delektowania się pysznym daniem z rusztu na świeżym powietrzu i w miłej atmosferze? Wysokie temperatury już w zasadzie od pierwszych dni kwietnia pozwalały na ponowne wydobycie na światło dzienne, zapomnianego na czas zimy, grilla. Ja chciałbym Ci zaproponować podanie ich z Ketchupem Kieleckim łagodnym extra i błyskawicznym sosem, będącym moją wariacją na temat klasycznego Tzatziki, który wzbogaciłem o miód i nieco Musztardy Kieleckiej delikatesowej stołowej. Ten specyficzny aromat jest jedną z najlepszych przypraw, dzięki któremu nawet najzwyklejsza kiełbasa czy kawałek karkówki smakuje świetnie!
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.pogotujmy.pl/przepis/aromatyczne-grillowane-szaszlyki-z-boczkiem-kurczakiem-i-warzywami