Proporcje dla 5 osób Składniki: 5 białych kieł bas Sokołów Naturrino 120 ml bia łego wytrawnego wina 100 g szpinaku baby 100 g cebulek perłowych 1 ma ła cukinia 20 g miodu 50 g suszonych pomidor ó w 100 g mas ła 1 garść siana S ól W połowie marca w warszawskim studiu kulinarnym Coop Up odbyły się wielkanocne warsztaty z marką Sokołów . Masło poddymić w garnku z podpalonym sianem i zostawić na 20 minut. Jednym z przepisów była biała kielbasa w białym winie ze szpinakiem. Było gotowanie i ciężka praca przy garach ;), ale był też czas na pogaduchy i wspólne biesiadowanie przy długim stole. Biała kiełbasa w białym winie ze szpinakiem, perłowymi cebulkami i dymionym masłem A tutaj zamieszczam kilka fotek z naszego wielkanocnego spotkania z Sokołowem. Bardzo dziękuję organizatorom za zaproszenie, było bardzo smacznie, a biała kiełbasa Naturrino będzie królować na moim świątecznym stole.