Jajka faszerowane pastą szpinakową

Agata
Wielkanoc
21.03.2018 18:53
Jajka faszerowane pastą szpinakową

Dziś pędzę do Was z kolejnym pysznym, bardzo prostym i smacznym przepisem na faszerowane jajka, który będziecie mogli przygotować na nadchodzące święta wielkanocne. Składniki 1/2 opakowania mrożonego szpinaku Poltino 1 ząbek czosnku 6 jaj ugotowanych na twardo 1 łyżka majonezu 3-4 łyżki serka śmietankowego do smarowania kanapek sól pieprz Wykonanie: Masę chowamy do lodówki na 2-3 godziny, a najlepiej na całą noc, aby się dobrze schłodziła. Na blogu znajdziecie też inne przepisy na faszerowane jajka: Ząbek czosnku obieramy, kroimy na części, wrzucamy do blendera wraz ze szpinakiem, majonezem i serkiem. Szpinak wrzucamy na suchą patelnię i bardzo dokładnie odparowujemy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/03/jajka-faszerowane-pasta-szpinakowa.html