Jest bardzo smaczne, kolorowe, zaspokoi nawet wybredne gusta. - 50 dag filetów z piersi kurzej - 1 brokuł - 1 marchewka - świeży imbir - 3 ząbki czosnku - sos sojowy - sos ostrygowy - suszona kolendra - ocet winny - olej - olej kokosowy - miód - szczypior - skórka pomarańczowa - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - sól - pieprz - bulion drobiowy - makaron Zaczynamy od zamarynowania mięsa. Mieszamy sos sojowy, miód, ocet winny, kolendrę, posiekany imbir, czosnek i mąkę ziemniaczaną. Na koniec jeszcze tylko odrobina smażonej skórki pomarańczowej oraz posiekanego szczypioru i nasze danie jest gotowe. Wkładamy do marynaty pocięte na kawałki mięso, mieszamy i odstawiamy na 2 godziny. Następnie wyjmujemy je i podsmażamy posiekany czosnek i imbir, dodajemy brokuły i pociętą marchewkę.