Składniki: - 4 kromki chleba tostowego - 4 plasterki sera topionego do tostów - 4 cienkie plasterki kiełbasy krakowskiej - około 4 małe szczypty Ziół Małgorzaty Skworcu - 1 duże jajko - bułka tarta - odrobina soli himalajskiej (można pominąć) - czarny mielony pieprz do smaku - olej do smażenia Przygotowanie: Z chleba tostowego odcinamy skórki. Na każdej kromce układamy plasterek sera (warto go przeciąć, aby nie wystawał za kromkę), cienki plasterek kiełbasy krakowskiej (ja często kroję ją na 4 części lub paseczki, aby łatwiej później rolowało się kromki), całość posypujemy małą szczyptą Ziół Małgorzaty. Podajemy same lub z ulubionymi dodatkami np. ketchupem lub domowym sosem czosnkowym. Zamiast kiełbasy krakowskiej możecie dodać np. ulubioną szynkę lub wzbogacić “farsz dodając podsmażone pieczarki.