Drukuj Ocena: 5.0 /5 ( 2 głos/y ) składniki 250 g mleka (napoju) kokosowego w proszku 125 g oleju kokosowego 1/4 szklanki wody 2/3 szklanki cukru (lub innego słodzika, na przykład ksylitolu 3 – 4 łyżki kakao 2 duże bezglutenowe wafle garść orzechów laskowych garść rodzynek przygotowanie W All 4 Celiac na pewno spodoba Wam się wiele produktów – mnie uwiodły dostępne tam przyprawy 🙂 Wegański blok czekoladowy Główne składniki tego ciasta to mleko w proszku, kakao i herbatniki lub wafle. Składniki te znalazłam w sklepie bezglutenowym All 4 Celiac, z którego oferty również polecam Wam skorzystać 🙂 Bądź na bieżąco – odwiedź profil na Instagramie (klik) i Facebooku (klik). W tym czasie wafle pokrusz na małe części. Do wcześniej przygotowanej masy dodaj posiekane orzechy laskowe, rodzynki i mleko w proszku.