Następnie końce pasków ciasta nabijamy na patyczki z oliwkami i zawijamy w sposób przedstawiony na zdjęciu. Do przygotowania saszłyczków wykorzystałam produkty OLE!, HELIO oraz ePrezenty Składniki: opakowanie ciasta francuskiego po ok. 120 g oliwek czarnych i zielonych 1 słoik zielonych oliwek nadziewanych papryką patyczki do szaszłyków Atutem sklepu jest możliwość zamówienia dowolnej dedykacji grafiki tekstu na spersonalizowanym prezencie co nada wyjątkowego uroku a to wszystko możecie zamówić w sklepie ePrezenty Sposób przygotowania: Odsączone oliwki nabijamy na patyczki w odstępach ok. 0,5 cm. Oliwki w cieście francuskim świetnie smakują zarówno podawano na zimno jak i ciepło. Oliwki w cieście francuskim to idealna przekąska do piwa, świetna na karnawałową imprezę. Polecam serwety bankietowe ,które idealnie sprawdzą się na uroczystościach takich jak ślub, chrzest czy komunia. Zobacz jak różnorodne zastosowanie i niesamowite efekty dekoracyjne mają płyty z betonu architektonicznego, wytwarzane według innowacyjnej, ekologicznej technologii.