czubata łyżeczka masła około 3/4 opakowania QUICK SNACK chrupiąca kukurydza barbecue Moreso kilka liści sałaty 1 łyżka naturalnego jogurtu pieprz do smaku Przygotowanie: Pieczarki obieramy, kroimy w grubą kostkę i podsmażamy przez chwilę na maśle wraz z pokrojoną w kostkę czerwoną papryką. Przekładamy do miski, dodajemy pokrojone kabanosy, 3/4 opakowania kukurydzy prażonej o smaku barbecue i porwane w dłoniach liście sałaty. Zachęcam Was do odwiedzin oficjalnej strony marki Moreso www.moreso.pl , jak i fanpaga na Facebook, na którym będą pojawiać się listy sklepów, gdzie możecie kupić przekąski. Dziś zapraszam Was na szybką, pyszną chrupiąca sałatka z kukurydzą barbecue, pieczarkami i kabanosem. Prażona kukurydza o smaku barbecue nadaje sałatce niepowtarzalnego smaku i charakteru.