Kaszanka na grillowanym toście z remuladą

Marta
Przekąski
10.05.2016 10:46
Kaszanka na grillowanym toście z remuladą
  • Czas gotowania: 15 min
  • Czas przygotowania: 5 min

Składniki

Tosty 2 szt.

30 dkg kaszanki

½ szt. cebuli

Olej

Sól, pieprz

Remulda duńska (np. Folwark)

Przepis

Rozgrzewamy lej na patelni. Kroimy cebulę w półksiężyce i szklimy na patelni.

Dodajemy kaszankę i całość smażymy ok 3-4 min (kaszanka powinna być miękka). Doprawiamy sola i pieprzem.

W międzyczasie rozgrzewamy piekarnik z funkcją grilla do 180C. Tosty grillujemy ok 10 min, aż będą chrupiące.

Na każdy tost nakładamy porcję kaszanki, dodajemy sos remulada (użyłam Folwark)

Zostań z nami
Pobierz naszą aplikację mobilną