Polecam :) SKŁADNIKI: - 150 g makaronuMini Świderki z Czekoladą Lubella - 4 jabłka - 3 łyżki suszonej żurawiny - 1 łyżka cukru brązowego - 1 łyżeczka cukru wanilinowego - 4 goździki - 2 łyżki cynamonu - 50 ml wody PRZYGOTOWANIE: Makaron gotuję według instrukcji na opakowaniu. Do garnka przekładam owoce, dodaję przyprawy i cukier oraz suszoną żurawinę. Do garnka przekładam owoce, dodaję przyprawy i cukier oraz suszoną żurawinę. Duszę ok 15 min na małym ogniu. Duszę ok 15 min na małym ogniu. Dziś zapraszam na pyszny deser szarlotkowy makaron czekoladowy Lubella. Następnie dodaję odcedzony makaron.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://gotowaniepatki.blogspot.com/2017/10/szarlotkowo-czekoladowy-makaron-lubella.html