Dodatkowo - 4 bułki do burgerów mogą być kajzerki - 1 /2 ogórka zielonego - 1 pomidor - 1/2 cebuli - 2 garście rukoli - 10 dag sera żółtego np. Chaddera - 10 dag sera typu feta - Ulubiony sos Ze składników na burgery wołowe formuję kotlety o grubości ok 0.5-1 cm. Tak uważam i zdania nie zmienie:) Zapraszam :) SKŁADNIKI NA 4 PORCJE: Burgery - 500 g mięsa mielonego z wołowiny - 1 cebula drobno posiekana - 2 łyżki drobno posiekanej natki - Sól i pieprz do smaku - 1 jajko Na bułkę z obu stron kładę ser. Wkładam do piekarnika na ok 4 minuty by ser się rozpuścił. Ogórka świeżego obieram kroję w plastry. Grilluję z obu stron na rumiano.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://gotowaniepatki.blogspot.com/2017/10/domowe-burgery-woowe.html