Lekka jajeczno-koperkowa pasta kanapkowa

Magdalena
Śniadania
27.09.2017 20:04
Lekka jajeczno-koperkowa pasta kanapkowa

Cóż… uważam osobiście, że czasem te najprostsze przepisy są najlepsze 😉 Składniki: - 4 jajka (u mnie wiejskie, klasy L) - 1 łyżka posiekanego koperku - 1/2 łyżeczki soli ziołowej (u mnie od Pro-BIO)* - 3 czubate łyżeczki jogurtu naturalnego - pieprz - opcjonalnie odrobina soli himalajskiej do smaku *ekologiczna sól ziołowa od Pro-BIO – skład: jadalana sól morska 75%, rozmaryn, lubczyk, estragon, tymianek, majeranek, oregano, miodownik, bazylia, anyż, koper włoski, koperek, kminek, czosnek niedźwiedzi Przygotowanie: Jeśli skorzystaliście z mojego przepisu będzie mi miło jak prześlecie zdjęcie na mój mail: [email protected] lub za pośrednictwem Facebook. Gotujemy jajka na twardo (u mnie jedno było na pół-twardo). Zdjęcia umieszczę w specjalnej galerii na blogu Czytelnicy pieką/gotują (z podpisem). Dziś zapraszam Was na prostą w wykonaniu lekką jajeczno-koperkową pastę kanapkową. Obieramy i kroimy przy użyciu sitka do warzyw lub noża w kostkę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.slodkieokruszki.pl/lekka-jajeczno-koperkowa-pasta-kanapkowa/